Nazad na vijesti
Poslovna delegacija AmCham-a u Bruxelles - Otvorene prijave
30. lipanj 2022.

Poslovna delegacija AmCham-a u Bruxelles - Otvorene prijave

AmCham Hrvatska organizira poslovnu delegaciju za svoje članove u Bruxelles 30. lipnja 2022.

Nakon tri godine AmCham ponovno organizira posjetu glavnom gradu Europske unije, koja uključuje posjete ključnim institucijama i donositeljima odluka. Cilj delegacije je razgovarati o utjecaju europskih politika i odluka na poslovanje u Hrvatskoj. 

Članovi delegacije sastat će se sa sljedećim dionicima:

  • gosp. Tonino Picula, zastupnik u Europskom parlamentu
  • gđa Irena Andrassy, veleposlanica, stalna predstavnica (Coreper II), Stalno predstavništvo Republike Hrvatske pri Europskoj uniji
  • gđa Katarina Ivanković-Knežević, Director, DG Zapošljavanje, socijalna pitanja i uključivanje, Europska komisija

U sklopu delegacije planira se i posjet Europskom parlamentu.

Broj sudionika delegacije je ograničen na 22 osobe, a sudjelovanje je namijenjeno isključivo članovima AmCham-a. Mjesta će biti dodjeljivana prema redoslijedu prijave. Po tvrtki članici moguće je sudjelovanje 2 predstavnika, a dodatne osobe bit će dodane na listu čekanja. Prijaviti se možete izravno na e-mail drazen.malbasic@amcham.hr. S obzirom na popunjenost letova i dostupnost hotela savjetujemo Vas da se prijavite što prije. 

Za dodatne informacije možete izravno kontaktirati gosp. Dražena Malbašića telefonski na +385 99 4836 774.

Naknada za sudjelovanje u delegaciji iznosi 2,400 HRK (+ PDV) po osobi. Članovi snose trošak smještaja, zrakoplovne karte i transfera do i od zračne luke. 

 Program delegacije i prijavnica dostupni za preuzimanje.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 280 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se