natrag na listu članova

Prima Solvent d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Financijske usluge

Prima Grupa specijalizirana je grupacija koja jedina na tržištu nudi cjelovita rješenja u upravljanju likvidnosti i poslovnim rizicima.

Kamen temeljac grupe položen je 2007., osnivanjem Prima Solventa. U posljednjih su 15 godina brojni renomirani klijenti prepoznali naše bogato domaće i internacionalno iskustvo i znanje u području naplate potraživanja, procjene pravnih subjekata, upravljanja portfeljem, osiguranja i financija. Pet godina kasnije osnovali smo Prima Bon, poznat po Bon.hr portalu za poslovne informacije i bonitete. Ako želite znati jesu li vaši dobavljači likvidni, dobiti obavijest ako vam kupci uđu u blokadu ili istražiti poslovanje konkurenata, Bon.hr je za vas. Odnedavno nudi i procjene vrijednosti svih hrvatskih poduzeća, u obliku certifikata na hrvatskom i engleskom jeziku. Treća karika u lancu je Prima Collect, specijalizirana za otkup potraživanja, kojom smo zaokružili cijeli proces: od prepoznavanja rizika i prevencije (Prima Bon), preko naplate potraživanja (Prima Solvent) i otkupa (Prima Collect).

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se