Nazad na vijesti
Projekt 'Žene u tehnologiji' na hibridnom eventu 'Data4Oncology' 11. studenog, 2021. u Zagrebu
11. studeni 2021.

Projekt 'Žene u tehnologiji' na hibridnom eventu 'Data4Oncology' 11. studenog, 2021. u Zagrebu

AmCham Hrvatska partner je projekta „Žene u tehnologiji“ platforme za prepoznavanje, poticanje, nagrađivanje i promociju izvrsnosti, razmjenu znanja i iskustva žena, koje djeluju na području digitalnog zdravstva, ali i drugih područja.

Na ovogodišnjem hibridnom eventu „Data4Oncology“ koji će se održati 11.studenog u Wespa Spaces u Zagrebu biti će predstavljena javnozdravstvenu intervencija "Koža pamti sve" koju je pokrenula Međunarodna udruga studenata medicine Hrvatska (CroMSIC). Ispred udruge, nastupit će Karla Kroflin i Kristina Krstanović, a njihov sudjelovanje na eventu ujedno je primjer uspješne suradnje koju je omogućio projekt “Žene u tehnologiji”.

Event će se između ostalog baviti i temom važnosti korištenja zdravstvenih podataka u onkologiji, utjecaju pandemije na onkološke pacijente, primjenom digitalnih tehnologija i aktualne situacije vezane za onkologiju. To se naročito odnosi na korake koji se poduzimaju u provedbi Nacionalne strategije borbe protiv raka. U programu sudjeluju vodeći onkolozi i stručnjaci uključeni u izradu Nacionalnog plana borbe protiv raka.

Svi detalji, program i registracija dostupni su na http://hit-konferencija.hr, a praćenje konferencije online je besplatno.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 270 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se