natrag na listu članova

RKR d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Financijske usluge

RKR d.o.o. je tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom na području revizije, računovodstva, financija, poreznog i poslovnog savjetovanja.

Na tržištu smo prisutni od samog početka računovodstvene profesije (1990. godina) i revizijske profesije u RH (1993 godina). U 2012. godini postali smo članovi pete najveće organizacije neovisnih računovodstvenih tvrtki u svijetu, PrimeGlobal-a. U tvrtku koja svoje poslovanje temelji na visokoj razini znanja i iskustva u praksi izrasli smo iz male obiteljske tvrtke što je garancija za ažurni i profesionalni odnos prema našim klijentima. Naših 25 djelatnika obavlja poslove revizije, računovodstva, izrade investicijskih projekata, izrade i revizije EU projekata, poreznog savjetovanja, vještačenja, interne revizije, procjene društva, due dilligence i računovodstvene forenzike. Naši klijenti se bave širokim spektrom djelatnosti kao što su proizvodnja, građenje, trgovina, usluge i dr. Sjedište društva je u Karlovcu, a društvo ima i poslovnicu u Zagrebu.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se