natrag na listu članova

Robert Bosch d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Proizvodi široke potrošnje

Bosch je vodeći svjetski dobavljač tehnologija i usluga, a prisutan je u Hrvatskoj od 1993. godine. Bosch u Hrvatskoj je dio Grupe Bosch, stoga operativne djelatnosti zadovoljavaju visoke korporativne standarde te osiguravaju visok stupanj profesionalnosti i preciznosti u pristupu poslavanju.

Prošle godine smo ostvarili izniman učinak s prometom od 49 milijuna eura, a trenutačno zapošljavamo više od 60 zaposlenika. Bosch je zadužen za poslovna područja Automotive Technology, Consumer Goods te Energy and Building Technology. U Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, distribuiraju se proizvodi iz poslovnih područja Automotive Aftermarket, Power Tools, Thermotechnology i Security Systems. Širokim spektrom poslovnih područja, Bosch Hrvatska osigurala je značajnu mrežu klijenata te time osigurala neprestano širenje poslovnih aktivnosti. Ono na što je Bosch posebno ponosan je predanost društveno odgovornom poslovanju. U skladu s vizijom svojeg osnivača, društvo Bosch kontinuirano doprinosi zajednicama diljem svijeta. Bosch je prva tvrtka koja se obvezala u 2020. postati CO2 neutralna te će samo u tu svrhu do 2030. uložiti preko 1 milijardu eura.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se