natrag na listu članova

Sano - suvremena hranidba životinja d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Poljoprivreda

Sano, regija Jugoistočna Europa predstavlja grupu od 7 tvrtki koje se nalaze u zemljama u okruženju. Grupa je dio koncerna Sano, koji je prisutan u 35 zemalja.

Proizvodni pogoni u Njemačkoj, Poljskoj, Hrvatskoj, Srbiji, Mađarskoj, Južnoj Africi, Meksiku i Kini pripadaju tehnički najsuvremenijim tvornicama ovog proizvodnog područja u svijetu. Proizvodi proizvedeni u tvornicama, koji godišnje dosežu oko 300 000 tona, su visokokvalitetni koncentrati biološki aktivnih materijala koji se koriste u ishrani životinja. Iako veoma bitni, ti proizvodi su samo dio palete proizvoda koji se primjenjuju u okviru holističkog pristupa koji nudi prilagođena tehnološka rješenja za svakog proizvođača mlijeka ili mesa s krajnjim ciljem povećanja njegove proizvodne učinkovitosti i veleprodajne dobiti.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se