natrag na listu članova

Selectio d.o.o.

Kategorija Patron Member Industrija: Ljudski resursi

Grupa SELECTIO (SELECTIO d.o.o., Selectio Solutions, Electus DGS za privremeno zapošljavanje) vodeća je hrvatska grupacija specijalizirana za područje upravljanja ljudskim resursima. Usluge Grupe koriste gotovo sve vodeće tvrtke na tržištu rada u Hrvatskoj.

Njihovo im iskustvo, veličina i snaga omogućuju da klijentima u svakom trenutku pruže uslugu maksimalno prilagođenu njegovim potrebama. SELECTIO d.o.o. vodeća je savjetnička kuća usmjerena na područje upravljanja ljudskim resursima, edukacije, razvoj tržišta rada te pronalazak i procjenu srednjeg i visokog menadžerskog kadra. U sklopu agencije djeluje i Centar za procjenu ljudskih resursa, čiju su profesionalnost i kvalitetu usluge testiranja prepoznali brojni klijenti. U projektima savjetovanja u upravljanju ljudskim resursima neprekidno su u potrazi za novim i fleksibilnim rješenjima za razvoj kadrova i upravljanje organizacijskim razvojem. Dokazani rezultati, odlično poznavanje hrvatskog tržišta rada, prisutnost u svim segmentima i industrijskim sektorima, sposobnost isporuke i etika poslovanja osnovne su značajke njihovog pristupa poslu.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se