natrag na listu članova

Skladišna logistika d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Distribucija i logistika

Skladišna logistika d.o.o. osnovana je 2007. godine s ciljem da bude prepoznata kao prvi izbor svim kupcima koji imaju potrebu za manipulacijom robe i intralogističkim rješenjima nudeći inovativne proizvode i kvalitetan servis.

Potpisom ugovora s Toyota Material Handling Europe ugovoreno je ekskluzivno pravo neovisnog distributera za Hrvatsku, a od 2017. godine i za Crnu Goru, dok na tržištu također djelujemo kao predstavnik Kalmar viličara. Toyota je globalni lider na tržištu viličara, dok je Kalmar predvodnik u rješenjima i uslugama rukovanja težim teretom, prvenstveno u lukama i terminalima. Toyota se također globalno pozicionira i kao jedan od lidera u području integracije automatiziranih rješenja, te smo slijedom toga u svoju ponudu uvrstili ugradnju skladišnih regala kao i projektna rješenja skladišnih prostora, pružajući time kupcu savjet, idejno rješenje i potrebne proizvode na jednom mjestu.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se