Nazad na vijesti
Slaven Kartelo novi partner u PwC-u Hrvatska
21. srpanj 2022.

Slaven Kartelo novi partner u PwC-u Hrvatska

Slaven Kartelo od 1. srpnja novi je partner u PwC-u Hrvatska, a na novoj je funkciji zadužen za savjetovanja u projektima na tržištu kapitala te širim uslugama revizije i računovodstvenog savjetovanja s naglaskom na Hrvatsku i zemlje jugoistočne Europe.

Slaven ima više od 20 godina profesionalnog iskustva te je većinu svog poslovnog puta proveo obavljajući poslove revizije pri čemu je imao priliku raditi s najvećim društvima u Republici Hrvatskoj i velikim grupacijama na lokalnom i međunarodnom tržištu, s ciljem stvaranja povjerenja u društvu i rješavanja važnih problema. Zadnjih nekoliko godina voditelj je usluga tržištima kapitala i računovodstvenog savjetovanja te edukacijskog segmenta PwC’s Academy, a dugogodišnji je predavač na brojnim predavanjima u organizaciji raznih stručnih tijela te član vijeća Hrvatske revizorske komore.

Na svom poslovnom putu kontinuirano je potvrđivao snažne poslovne i voditeljske vještine s visokom razinom energije i entuzijazma kao i tehničke sposobnosti ključne za postizanje postavljenih poslovnih ciljeva.

Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu na smjeru Računovodstvo. Član je ACCA-a, ovlašteni je revizor u Republici Hrvatskoj i međunarodno certificirani Interni revizor (CIA).

Povodom imenovanja, Slaven je istaknuo:

„Tijekom cijelog života vodio sam se vrijednostima koje mi je ugradila moja obitelj. Kada tome dodam stalnu znatiželju i želju za usvajanjem novih znanja, šaku suza, vreću smijeha i malo pjesme, znam da imam savršen temelj na kojem gradim svoju poslovnu kuću. Želja mi je u svakom poslovnom zadatku i izazovu pomoći poslovnim partnerima ostvariti njihove ciljeve, umanjiti rizike i na kraju postupiti ispravno. Naročito sam ponosan na veliku podršku koju sam imao prvenstveno od obitelji pa onda i svih poslovnih kolega i partnera. Veselim se nastaviti istim putem i spreman sam za nove izazove.“

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 280 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se