natrag na listu članova

SOS Dječje selo Hrvatska

Kategorija Non - Profit Member Industrija: Udruge

30 godina bezbrižnog i sretnog djetinjstva - Nije li divan osjećaj znati da nekome pripadaš? Sigurnost, ljubav, stabilnost i pripadanje – ono je što ti pruža obitelj.

Upravo takvo okruženje Udruga SOS Dječje selo Hrvatska ima za misiju stvoriti djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. I u tome uspijeva punih 30 godina, tijekom kojih su stotine djece u Dječjim selima pronašli mir, ljubav i toplinu doma. U sigurnom obiteljskom okruženju stvoren je osjećaj sretnog djetinjstva, a djeca odrastaju zajedno sa svojom biološkom braćom i sestrama, te SOS braćom i sestrama. Najveći oslonac, sigurnu luku, ljubav i toplinu pruža im SOS mama, koja se svakoga dana iznova suočava s brojnim izazovima. Ipak, najsretnija je kada se djeca u SOS kući osjećaju sigurno i voljeno. Zato uvijek stremimo ka tome da stvorimo obitelj, jer obitelj je tamo gdje je srce! Više o nama na https://sos-dsh.hr/za-tvrtke/

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se