natrag na listu članova

Teichmann & Compagnons Property Networks d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Nekretnine

Teichmann & Compagnons Property Networks d.o.o. je developer komercijalnih nekretnina (uredske zgrade i logistika) diljem srednje Europe.

Želimo pružiti vrhunsku uslugu i kvalitetu zajedno s inovativnim rješenjima prema europskim standardima te stoga podržavamo/konzultiramo investitore pružajući sljedeće usluge: podrška glede tehnologija i certifikata zelene gradnje, analiza tržišta, odluke o lokaciji, savjetovanje pri otkupu zemljišta, podrška u postupcima izdavanja dozvola, popratni pregovori o financiranju, razvijanje koncepta i vizije projekta, komercijalno i tehničko vođenje projekata, upravljanje marketingom (zakup i ulaganje). Čvrsto vjerujemo u održive zgrade i realizirali smo mnoge nagrađivane projekte u Njemačkoj i srednjoj te istočnoj Europi, a posebno bi spomenuli Meridian 16 Business Park u Velikoj Gorici.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se