natrag na listu članova

Teya Croatia d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Financijske usluge

Teya je britanska Fin-tech kompanija koja nudi funkcionalna i jednostavna rješenja za mala i srednja poduzeća diljem Europe.

Od ranije poznata pod imenom SaltPay, Teya ima misiju osigurati svakom poslovanju u Europi da bude konkurentno i da ima mogućnost razvoja – bez obzira na veličinu i lokaciju. Teya nudi jednostavna rješenja za plaćanje, upravljanja poslovanjem i automatizaciju – s fokusom na jednostavnosti za mala i srednja poduzeća u području softverskih rješenja koja su neophodna za razvoj poslovanja. Teyin glavni fokus je učiniti plaćanja jednostavna za korisnike, nudeći rješenja na najmodernijim POS terminalima za plaćanje, namirenja idući dan, integracija s trećim stranama, portal za korisnike te linkove za plaćanja. I sve to po pristupačnim i transparentnim naknadama, bez ugovorne obveze. Teya je prisutna u Hrvatskoj još od 2017. godine i glavni fokus lokalne organizacije su platna rješenja za poslovne korisnike. Vjerujemo da svojim članstvom u AmCham-u možemo doprinijeti digitalizaciji tržišta, naročito kada pričamo o platnim rješenjima.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se