natrag na listu članova

Tiko Pro d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Savjetovanje

TIKO PRO d.o.o. je međunarodna savjetodavna tvrtka koja pomaže različitim poduzećima i organizacijama u prikupljanju bespovratnih i povratnih sredstava iz EU fondova.

Glavninu svoga poslovanja ostvarujemo u Hrvatskoj, Sloveniji I Austriji. Svojim bogatim iskustvom, znanjem i trudom, uspjeli smo stvoriti krug od 650 zadovoljnih klijenata s kojima smo napisali više od 850 projekata. Čak 94% naših projekata predanih na hrvatska i slovenska ministarstva ocijenjeno je pozitivno, dok je naša uspješnost prijava direktno u Bruxelles 8 puta veća od prosjeka EU. U našem je timu 15 stručnjaka koji su se specijalizirali za educiranje o mehanizmu EU fondova i upravljanju projektima, te za pripremu projektnih dokumentacija i izvještaja nakon odobrenja projekata. Našim stručnim savjetima jamčimo da će vaši projekti biti prezentirani na najbolji mogući način, da će biti pravovremeno predani na odgovarajući natječaj te da će biti realizirani profesionalno i sukladno smjernicama I pravilima EU.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se