natrag na listu članova

TOKIĆ d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Proizvodi široke potrošnje

Tokić d.o.o. ovlašteni je uvoznik i distributer proizvoda više od 230 svjetski priznatih proizvođača dijelova automobila i dodatne opreme za automobilsku industriju.

Zajedno s 90 franšiznih partnera, Tokić je najveći trgovački lanac rezervnih dijelova automobila u Hrvatskoj i nudi više od 200.000 različitih artikala. Svi proizvođači koje zastupa Tokić zadovoljavaju najviše međunarodne standarde kvalitete i sigurnosti. Od 1990, pokretačka snaga iza Tokićove uspješne priče zaposlenici su i temeljni principi koje njeguju (dugoročno zadovoljstvo kupaca, jamstvo kvalitete proizvoda, širok asortiman proizvoda, stručnost i zadovoljstvo zaposlenika, integritet i poštenje). Od tada, Tokić je postao član ATR International AG, vodeće svjetske udruge za automobilske dijelove, uveo Auto Check Service Network i Moto i program komercijalnih vozila, nazvao Obrazovni centar Tokić. Također, program lojalnosti i pozivni centar pokrenuti su u cilju poboljšanja službe za korisnike.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se