natrag na listu članova

VMD Grupa d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Nekretnine

VMD PROMET je poduzeće za trgovinu i izgradnju. Osnovano je 1. rujna 1995. i u cijelosti je u privatnom vlasništvu. Dana 15. prosinca 2005. godine osnovana su njegova dva društva kćeri: VMD PROJEKT i VMD SERVIS.

Sjedište poduzeća nalazi se u Zagrebu, u Hrvatskoj, na adresi Ulica grada Vukovara 269d. Poduzeće gradi stambeno-poslovne zgrade po načelu pune usluge te obavlja potpunu izvedbu projekta, uključujući ulaganje, projektiranje, nadzor i izgradnju. Dana 1. siječnja 2011. poduzeće je upošljavalo više od 50 zaposlenika na projektiranju, nadzoru i izgradnji. Na poslovima projektiranja, nadzora i izgradnje osim zaposlenika poduzeća za VMD PROMET svakodnevno radi još 50 izvođača, koji imaju od 200 do 300 zaposlenika. Bruto promet u posljednjih pet godina iznosi od 200 do 330 milijuna kuna godišnje. Do kraja 2013. godine sagradili smo: • 66 stambeno-poslovnih zgrada • 890 stanova • 207 poslovnih prostora • 10 poslovnih zgrada • 35 vila i ambasada Stambeni kompleks od 32 zgrade u zagrebačkoj Babonićevoj ulici koji se smatra najuspješnijim stambenim projektom u Hrvatskoj. To je priznanje dobio od Kongresa hrvatskih arhitekata – „Građevinski Oscar”.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se