natrag na listu članova

Vukmir i suradnici odvjetničko društvo d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Pravne usluge

V&A odvjetničko društvo vjeruje kako odvjetnici moraju biti inovativni i kreativni da bi služili klijentima koji posluju na sve kompleksnijem tržištu.

Više od 25 godina, smatra se vodećim odvjetničkim društvom u zemlji u području intelektualnog vlasništva i IT industrije, pokrivajući područja transakcijskih, savjetodavnih i parničnih pitanja. Također i bogato iskustvo u područjima: bankarstvo, financije i tržišta kapitala; pravo trgovačkih društava te pripajanja i preuzimanja; energetiku i izgradnju, trgovačko pravo, radno pravo i migracijsko pravo; nekretnine. U svim navedenim područjima, čvrsta praksa bila je i ostala izbor vodećih multinacionalnih tvrtki, financijskih institucija i odvjetničkih društava. Društvo je posvećeno pružanju vrhunske usluge unatoč složenosti zadataka i teži visokim etičkim standardima i vjerodostojnosti kao svome temelju. Odvjetnici društva su članovi nekoliko međunarodnih udruga i na taj su način razvili dragocjenu profesionalnu mrežu na svjetskoj razini.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se