natrag na listu članova

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d.

Kategorija Corporate Member Industrija: Financijske usluge

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d. član je Vienna Insurance Group, vodeće osigurateljne Grupe u Srednjoj i Istočnoj Europi.

Osim „obiteljskog imena“ Vienna Insurance Group, snažna poveznica s Grupom su zajedničke strateške vrijednosti. Odgovorno i dosljedno korporativno upravljanje je preduvjet sigurnog i stabilnog poslovanja, rasta i razvoja vrijednosti za osiguranike, dioničare, partnere u prodaji i zaposlenike. Slijedeći ova načela Društvo se profiliralo u jednog od vodećih osiguratelja na hrvatskom tržištu osiguranja koje spaja tradiciju odgovornog i dosljednog korporativnog upravljanja s inovativnim projektima digitalizacije u duhu modernog vremena. Kvalitetu i uspjeh Wiener osiguranja VIG prepoznala je i Hrvatska gospodarska komora dodijelivši Društvu nagradu Zlatna kuna za najbolje osigurateljno društvo u 2017. godini. Wiener osiguranje je 4. osiguratelj na hrvatskom tržištu s tržišnim udjelom od 9,1 posto.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se