natrag na listu članova

Willis Towers Watson d.o.o.

Kategorija Patron Member Industrija: Financijske usluge

Willis Towers Watson (NASDAQ: WLTW) vodeće je globalno poduzeće za savjetovanje, posredništvo i pružanje rješenja koje pomaže klijentima diljem svijeta pretvoriti rizike u priliku za rast.

Willis Towers Watson vuče korijene iz 1828. godine, a danas ima 40.000 zaposlenika u više od 140 zemalja. U Hrvatskoj djelujemo od 2013. godine, a naš tim stručnjaka posjeduje bogato znanje o osiguranju i reosiguranju. Naše ključne vrijednosti kriju se u snažnom fokusu na klijente, naglasku na timskom radu, neprikosnovenom integritetu, međusobnom poštovanju te neprekidnom trudu za ostvarenjem izvrsnosti. Osmišljavamo i isporučujemo rješenja za upravljanje rizikom, optimizaciju pogodnosti, poticanje talenta i širenje snage kapitala radi zaštite i jačanja institucija i pojedinaca. Naša nam jedinstvena perspektiva omogućava da vidimo ključna sjecišta talenta, imovine i ideja – riječ je o dinamičnoj formuli koja pokreće poslovne rezultate. „Zajednički otkrivamo potencijal.”

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se