natrag na listu članova

Zagrebačka Pivovara d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Proizvodi široke potrošnje

Zagrebačka pivovara osnovana je 1892. godine. Tijekom stoljetne tradicije proizvodnje piva, tvrtka je izrasla u vodeću hrvatsku pivovaru. Od 2012, u vlasništvu je Molson Coors, jedne od vodećih svjetskih pivovara.

Kao vodeći proizvođač piva na domaćem tržištu, Zagrebačka pivovara temelji svoj napredak na jasno uspostavljenoj poslovnoj strategiji koja je u skladu s načelima održivog razvoja. Proizvodni program Zagrebačke pivovare sastoji se od najprodavanijih lagera u Hrvatskoj - Ožujsko pivo, Ožujsko Rezano, bezalkoholno pivo Ožujsko Hladno, osvježavajuće pivo, kraljevsko tamno lager Tomislav, posebno zimsko pivo s umjetničkim duhom Božićno pivo, Nikšićko pivo , Njemačko vrhunsko pivo Beck, plemenito vrhunsko pivo Stella Artois, vrhunsko češko pivo Staropramen, češko pivo Branik, njemačko pivo Löwenbräu, svjetski poznati Corona i jedinstvena piva Leffe, Hoegaarden, Blue Moon, Worthington's White Shield, kao i Miller Genuine Draft i Bavaria Premium Pilsner.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se