Nazad na vijesti
19. HRVATSKA KONFERENCIJA O KVALITETI i 10. znanstveni skup Hrvatskog društva za kvalitetu
15. svibanj 2019.

19. HRVATSKA KONFERENCIJA O KVALITETI i 10. znanstveni skup Hrvatskog društva za kvalitetu

15. do 18. svibnja 2019., hotel Punta, Vodice

Hrvatsko društvo za kvalitetu poziva vas na 19. HRVATSKU KONFERENCIJU O KVALITETI i 10. znanstveni skup Hrvatskog društva za kvalitetu, međunarodni stručni i znanstveni skup koji će se održati od 15. do 18. svibnja 2019. u hotelu Punta u Vodicama.

Kao i na dosadašnjim našim konferencijama, cilj je skupa okupiti domaće i inozemne stručnjake iz područja povezanih s kvalitetom radi razmjena znanja i mišljenja o načinima na koji nam kvaliteta može pridonijeti razvoju modernog društva i povećati konkurentnost naših organizacija.

Konferencija će se održati pod sloganom

"Kvaliteta je početak. Izvrsnost je put. Uspješnost je cilj!"

Ovim sloganom želimo naglasiti važnost cjelokupnosti životnog ciklusa kvalitete: od definiranja ciljeva i uloge kvalitete do kreiranja organizacijske izvrsnosti i uspješnosti organizacije odnosno zadovoljstva kupca. Sukladno sa sloganom, teme smo grupirali u tri područja: kvaliteta, izvrsnost i uspješnost.

Pozivamo vas da svojim sudjelovanjem doprinesete vrijednosti ovog skupa a, neposredno, i trajnom poboljšavanju kvalitete u organizacijama i društvu u cjelini.

S obzirom na moderne trendove digitalizacije i modernizacije svih segmenata društva i poslovanja, (od) ove godine poseban fokus ćemo usmjeriti na primjenu modernih tehnologija i njihov utjecaj na kreiranje kvalitete proizvoda i usluga.

Ugostit ćemo niz predavača iz područja sustava upravljanja i primjene modernih tehnologija u procesima sustava upravljanja. Posebno želimo istaknuti naše pozvane predavače među kojima su dr. sc. Ernest Vlačić, prof. dr. sc. Valentina Marinković, doc. dr. sc. Ahmed Novo, dr. med., dr. sc. Nenad Injac, prof. dr. sc. Marijana Hruškar, prof. dr. sc. Ivica Veža, Natalija Fink i izv. prof. dr. sc. Krešimir Buntak.

Kao dodatnu motivaciju da nam se pridružite i sudjelujete u radu konferencije, članovima AmChama osiguravamo 10 % popusta na pristojbu.

Radujemo se susretu u Vodicama!

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se