Boardroom Discussions: Digitalna transformacija iz perspektive predsjednika uprave

Digitalna transformacija će uskoro utjecati na svaku stratešku odluku i postati jedan od glavnih preduvjeta za daljnji rast i razvoj svake tvtke. Dok ova tema obuhvaća čitav niz poslovnih područja, višem menadžmentu koji se susreće s ovim izazovom, nedostaje primjera iz kojih bi mogli učiti. S Boardroom Discussions programom fokusiranim na digitalne teme nadamo se premostiti taj jaz.

Program "Boardroom Discussions: Digitalna transformacija iz perspektive predsjednika uprave" je namjenjen predsjednicima uprava, članovima uprava te glavnim direktorima tvrtki članica Američke gospodarske komore zainteresiranima čuti o trendovima vezanim uz digitalnu transformaciju i koracima operativnog planiranja od lidera u IT sektoru, vodećih tvrtki za savjetovanje u menadžmentu te njihovih kolege iz drugih industrija.

Rasprave će se fokusirati na strateške teme s kojima se poslovni lideri susreću, uključujući izazove, dileme i različite pristupe digitalnoj transformaciji. Za digitalnu transformaciju potrebno je snažno vodstvo koje će pokretati promjene i vizija u vezi dijelova tvrtke koje se žele transformirati. AmCham je osmislio ova događanja za male grupe kako bi se omogućile otvorene i aktivne rasprave. Glavna karakteristika ovih događanja je, kao što i samo ime sugerira, otvorena rasprava i razmjena iskustava o određenim temama koje slijede nakon uvodne prezentacije stručnog govornika.

Na kraju svake generacije programa "Boardroom Discussions: Digitalna transformacija iz perspektive predsjednika uprave" AmCham organizira poslovnu delegaciju u SAD za članove uprava tvrtki članica AmCham-a kako bi imali priliku vidjeti digitalnu transformaciju na njenom izvorištu. Pri vođenju vlastitih projekata, uvijek je korisno proučiti kako druge tvrtke pristupaju tom izazovu. Poslovne delegacije Američke gospodarske komore pružaju detaljniji uvid u neke od najuzbudljivijih i najuspješnijih postupaka transformacije u raznim industrijama.

 

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se