Nazad na vijesti
DNV GL mijenja ime u DNV jer se priprema za desetljeće transformacije
9. lipanj 2021.

DNV GL mijenja ime u DNV jer se priprema za desetljeće transformacije

DNV GL, tvrtka za osiguranje i upravljanje rizicima, promijenila je ime u DNV. Promjena dolazi kao rezultat nove strategije kompanije i pozicioniranja u svijetu u kojem mnoga tržišta na kojima DNV djeluje prolaze kroz temeljite promjene.

“Spojili smo dvije vodeće kompanije komplementarnih snaga i tržišnih pozicija te napravili kombinaciju imena, što je bilo dobro rješenje 2013. godine. No, to nije jednostavno ime koje je lako izgovoriti i mnogi naši klijenti već dulje nas povezuju s nazivom DNV. Naš brend koriste mnogi naši klijenti kako bi ojačali povjerenje prema svojim dionicima te će jednostavnije ime dodatno pomoći u tom osnažavanju povjerenja. Ono sa sobom nosi ponosno 157-godišnje nasljeđe povezano za svrhom očuvanja života, imovine i okoliša,˝ izjavio je Remi Eriksen, Predsjednik grupacije i CEO

Više informacija o promjeni imena i strategiji za naredni period možete naći ovdje.

Kalendara tečajeva i poveznicu s novitetima koje nudimo, a vezani su na DNV Edukacije :

  1. Lumina i benchmarking
  2. Self assesment tool – za sve polaznike DNV tečajeva

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se