Nazad na vijesti
Dobrodošlica novom članu: Sofmedica Croatia d.o.o.
15. svibanj 2024.

Dobrodošlica novom članu: Sofmedica Croatia d.o.o.

SOFMEDICA je član SOFMEDICA GROUP, grupacije usmjerene na obrazovanje sastavljene od zdravstvenih tvrtki koje posluju od 1994. godine u Europi: Rumunjska, Grčka, Mađarska, Bugarska, Cipar i Hrvatska.

Tvrtke unutar grupacije pružaju tisućama pacijenata inovativne medicinske tehnologije, s ciljem osiguranja napretka za što veći broj pacijenata stvaranjem poveznica između najnovijih i najinovativnijih medicinskih tehnologija, pacijenata i zdravstvenih stručnjaka. Grupa zapošljava više od 150 stručnjaka povezanih sa zdravstvom i nastavlja ulaganje u regionalni medicinski sustav, koji se razvija više od 30 godina. Naša misija je učiniti tehnologije za spašavanje života dostupnima najudaljenijim pacijentima u Europi osnaživanjem zdravstvenih stručnjaka najpouzdanijim ekosustavom inovacija i učenja.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se