Nazad na vijesti
Dobrodošlica novom članu: Superius d.o.o.
9. veljača 2024.

Dobrodošlica novom članu: Superius d.o.o.

Superius je kompanija koja stvara digitalne proizvode i rješenja kojima olakšava radni dan tisućama svojih korisnika te stvara funkcionalnosti koje im pomažu u radu.

Automatiziramo poslovne i administrativne procese naših korisnika tako da se oni mogu posvetiti poslu kojeg vole. Baš kao i mi.

Nismo ni softverska agencija ni korporacija, međusobno se poštujemo i prilagodljivi smo. Radimo agilno, pomažemo si, a u uredu je uvijek netko nasmijan. Radno je, ali ležerno, uz onaj topao osjećaj pripadnosti. Poslušamo sve ideje i rado probamo nove metode ili tehnologije. Potičemo svaki oblik usavršavanja. Cilj nam je imati ekipu koja radi pametno i živi dobro, i trenutačno taj cilj ispunjavamo. Volimo tehnologiju i njezin brzi razvoj, ali volimo i svoje slobodno vrijeme. Tako nam je jedan od primarnih ciljeva pronaći dobar balans između poslovnog i privatnog. Naš primarni proizvod je POS sustav za male poduzetnike. Dokaz da radimo nešto dobro je rastući broj korisnika, odlična povratna informacija i usmene preporuke koji su nam glavni izvor novih korisnika. Stalo nam je do onog što radimo i kako to napravimo, a ljudi to prepoznaju.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se