Nazad na vijesti
EY Poduzetnik godine - otvorene prijave
21. rujan 2022.

EY Poduzetnik godine - otvorene prijave

Na panelu ''Što ulazak u eurozonu donosi hrvatskim poduzetnicima'' otvorene prijave za osmo izdanje programa EY Poduzetnik godine.

Panel "Što ulazak u eurozonu donosi hrvatskim poduzetnicima" ponudio je odgovore na ključna pitanja ususret uvođenja eura, a u sklopu panela otvorene su prijave za EY Poduzetnika godine 2022., prestižnu nagradu namijenjenu najuspješnijim poduzetnicima. Prijave su otvorene do kraja studenoga, a svi zainteresirani svoje prijave ili nominacije poduzetnika mogu dostaviti putem web stranice eoy.ey.com.

Emil Tedeschi, predsjednik Uprave Atlantic Grupe i predsjednik žirija programa EY Poduzetnik godine, Stiven Toš i Miljenko Borščak, čelni ljudi Bomark Paka i dobitnici nagrade EY Poduzetnik godine 2021., Krešimir Barić, član Uprave Erste banke, generalnog sponzora programa te Berislav Horvat, Country Managing Partner EY-a Hrvatska na panelu su raspravljali o izazovima i prilikama koje uvođenje eura predstavlja za domaće poduzetništvo.

„To što smo u vremenu krize svih kriza podigli kreditni rejting i ulazimo u eurozonu, a ući ćemo i u Schengen, upravo je civilizacijski uspjeh. To dodatno dobiva na značaju u krizi svih kriza u kojoj se trenutno nalazimo, ali istina je da ono što te ne uništi, to te ojača“, komentirao je ulazak Hrvatske u eurozonu Emil Tedeschi.

U sklopu panela, Berislav Horvat je otvorio prijave za program EY Poduzetnik godine 2022. te istaknuo: „Ovim programom sustavno gradimo bolje poslovno okruženje te smo dokazali kako imamo nevjerojatno puno dobrih poduzetničkih priča. Važno je stvoriti pozitivnu klimu i popularizirati ulogu poduzetnika u društvu kako bismo mlade uvjerili da se kod nas može uspjeti“.

Prijave su otvorene do 30. studenoga 2022. putem službene web stranice eoy.ey.com, a nominirati možete vlastitu ili tuđu uspješnu poduzetničku priču.

I ovogodišnje izdanje programa EY Poduzetnik godine održava se pod generalnim sponzorstvom Erste banke, sponzorstvom Interkapitala i Wiener osiguranja, te pod pokroviteljstvom AmCham-a, HAMAG-BICRO-a i HUP-a.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 280 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se