Nazad na vijesti
Gala večer - zahvala
23. rujan 2022.

Gala večer - zahvala

Zahvaljujemo svim sponzorima događanja koji su pokrili cjelokupne troškove i zahvaljujemo svim članovima i gostima koji su kupili ulaznice, te omogućili da sav prihod od prodaje ulaznica, u ukupnom iznosu od 100.000 kuna, doniramo SOS Dječjem selu Hrvatska! Objavili smo galeriju fotografiju i kratki film s događanja.

Tradicionalna Gala večer u organizaciji Američke gospodarske komore u Hrvatskoj je okupila oko tri stotine gostiju, predstavnike hrvatske poslovne zajednice, Vlade, međunarodnih organizacija i diplomatskih tijela.

Sav prihod od prodaje ulaznica u ukupnom iznosu od 100.000 kuna doniran je SOS Dječjem selu Hrvatska. Zahvaljujemo se svim sponzorima koji su pokrili cjelokupne troškove Gala večeri, te svim članovima i gostima koji su kupili ulaznice.

Sve fotografije možete pogledati u galeriji fotografiji Gala večeri i kratki film na našem YouTube kanalu.

Hvala još jednom svima i veselimo se idućoj Gala večeri u 2023. i proslavi 25. godina AmCham-a u Hrvatskoj.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se