Vodeća međunarodna poslovna organizacija u Hrvatskoj

Mi smo glas međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj i prvi izbor u zagovaranju javnih politika.

Mi smo glas međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj i prvi izbor u zagovaranju javnih politika.

Povezujemo poslovne lidere, omogućavamo pristup dionicima i olakšavamo dijeljenje znanja. Osiguravamo da naši članovi imaju priliku sudjelovati u zakonodavnom procesu i pridonijeti razvoju hrvatskog gospodarstva i društva.

/

iskustva članova

Ema Menđušić Škugor, Odvjetnica
Divjak, Topić, Bahtijarević & Krka odvjetničko društvo d.o.o.

O poslovnoj delegaciji u New York i San Francisco/Silicijsku dolinu: Odlično! Prilika da se dobije kratki ali detaljan uvid u način kako vodeće kompanije pristupaju digitalnoj transformaciji. Dobro osmišljeno i organizirano putovanje.

upoznajte naše članove

iskustva članova

Stjepan Roglić, Dopredsjednik Nadzornog odbora
Orbico d.o.o.

O poslovnoj delegaciji u New York i San Francisco/Silicijsku dolinu: Zahvaljujemo na pozivu i organizaciji izrazito korisnog posjeta našeg izaslanstva tehnološkim kompanijama SAD-a. Svjedočili smo prezentacijama lidera pružatelja internetskih usluga, softvera baziranog na umjetnoj inteligenciji, konzultanata koji su već izborili svoje mjesto na svjetskom tržištu, kao i start-upovima kojima se u Silicijskoj dolini pružaju neograničene tehnološke i financijske mogućnosti promocija ideja i inovacija.

upoznajte naše članove

iskustva članova

Anita Cvetić Oreščanin, Članica Uprave
Poslovna Inteligencija d.o.o.

Izuzetno mi je drago da je naša tvrtka, Poslovna inteligencija, aktivno sudjelovala u programu “Boardroom Discussions: Digitalna transformacija iz perspektive predsjednika uprave”, kroz koji smo imali priliku upoznati se s vodećim svjetskim praksama, sudjelovati u interaktivnim raspravama te doprinijeti i našim uvidom u digitalnu transformaciju kroz temu stvaranja vrijednosti iz podataka. Cijeli program je kulminirao odlaskom poslovne delegacije u SAD gdje smo u izvrsnoj organizaciji AmCham-a posjetili vodeće svjetske institucije i korporacije te dobili inspirativan uvid u procese digitalne transformacije kod njih. Zahvaljujem AmChamu na izvrsnoj organizaciji ovog programa.

upoznajte naše članove

iskustva članova

Ron B. Given, Branch Managing Partner, Wolf Theiss Rechtsanwälte GmbH & Co KG-Podružnica Zagreb
Wolf Theiss Rechtsanwälte GmbH & Co KG-Podružnica Zagreb

AmCham je bila prva organizacija s kojom sam se susreo i pridružio joj se kad sam stigao u Zagreb iz Chicaga, i drago mi je što sam to učinio. Jednostavno nema boljeg načina da se brzo i temeljito uđe u tok hrvatskog poslovnog i društvenog života. To je izvrsna organizacija s prvoklasnim timom.

upoznajte naše članove

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se