Postanite član

Tko može biti član?

Mi smo široka međunarodna platforma te su dobrodošla sva poduzeća bez obzira na njihovo podrijetlo ili veličinu, koja su posvećena poslovanju u Hrvatskoj i pridonose konkurentnosti Hrvatske i visokim poslovnim standardima.

Ispunite prijavnicu za članstvo i pošaljite nam je. Vaša prijava bit će dostavljena na odobrenje AmCham-ovom Vijeću upravitelja. Nakon odobrenja Vijeća i plaćanja članarine, vaše će poduzeće postati član AmCham-a s pristupom svim članskim pogodnostima. Članstvo se automatski obnavlja svake godine, osim ako ne otkažete članstvo do konca studenog tekuće godine.

preuzmite prijavnicu za članstvo
/

Iskustva članova

Gaetano Massara, predsjednik uprave za jugoistočnu Europu
General Electric Hrvatska d.o.o.

Kao vodeća digitalna industrijska tvrtka koja posluje kroz više sektora i pokriva cijeli lanac vrijednosti od nabave i proizvodnje, do marketinga i post prodajnih aktivnosti, za GE ima smisla biti član poslovnog udruženja samo ako nam ono može pružiti vrijednost. Promicanje reformi kroz stajališta, otvaranje vrata na najvišoj razini u političkoj i korporativnoj sferi, pružanje učinkovite platforme za utjecajna korporativna ili tematska događanja, to su sve područja u kojima se AmCham Hrvatska pokazao nezamjenjivim partnerom za GE u Hrvatskoj. Nakon nekoliko godina članstva u AmCham Hrvatskoj, sa sigurnošću možemo potvrditi da je ovo bilo izvrsno ulaganje.

upoznajte naše članove

Iskustva članova

Ron B. Given, Branch Managing Partner, Wolf Theiss Rechtsanwälte GmbH & Co KG-Podružnica Zagreb
Wolf Theiss Rechtsanwälte GmbH & Co KG-Podružnica Zagreb

AmCham je bila prva organizacija s kojom sam se susreo i pridružio joj se kad sam stigao u Zagreb iz Chicaga, i drago mi je što sam to učinio. Jednostavno nema boljeg načina da se brzo i temeljito uđe u tok hrvatskog poslovnog i društvenog života. To je izvrsna organizacija s prvoklasnim timom.

upoznajte naše članove

pogodnosti članstva

Članstvo u AmChamu znači biti dio vodeće mreže koju čine neke od najuspješnijih, najinovativnijh i najuzbudljivijim kompanija današnjice.

Komora nudi kontinuiran i vjerodostojan pristup političkim i poslovnim krugovima. Možete koristiti tu mrežu za povezivanje, informiranje ili za iskazivanje stava o pitanjima koja utječu na poslovanje. Velik udio međunarodnih kompanija i AmCham-ovi kontakti i programi daju pristup globalnom tržištu, najboljim svjetskim praksama i globalnim poslovnim liderima.

 • Zagovaranje interesa poslovne zajednice
  AmCham Hrvatska konstruktivno i kontinuirano surađuje s političkim dionicima u Hrvatskoj, svojim članovima omogućuje pristup glavnim donositeljima odluka. a kroz zagovaranje stajališta omogućuje da se čuje glas poduzeća o pojedinim pitanjima.
 • Događanja i povezivanje na visokoj razini
  AmCham Hrvatska organizira događanja na kojima sudjeluje najviši menadžment kao i ekspertna događanja tako da se članovi mogu povezivati na fokusiran i učinkovit način.
 • Pozicioniranje i vidljivost poduzeća u poslovnoj zajednici
  AmCham-ova događanja i kanali komunikacije omogućuju pozicioniranje poduzeća kroz sponzorstva, suorganizaciju događanja ili oglašavanje.
 • Globalni kontakti
  AmCham Hrvatska blisko surađuje s 44 europska AmChama i dio je globalne mreže od 117 AmChamova širom svijeta.

Novi članovi

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 220 članova, koji zapošljavaju više od 70.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se